cartell_presentaci_COP_de_CUPEl proper divendres dia 10 de maig l'Auditori de l'Escola Municipal de Música acollirà, a partir de les 19:30 h, la presenació del llibre Cop de CUP, escrit per Julià de Jòdar, escriptor, i per Marc Sallas, membre del Secretariat de la CUP, els quals participaran a l'acte.

Sinopsi del llibre:

Primera aproximació, acurada i en profunditat, sobre la CUP. La Candidatura d’Unitat Popular, com a concepte polític operatiu. Projecte i proposta d’unitat popular com a expressió de la voluntat d’arrelament a la vida municipal. Unitat de la pràctica política, diversitat d’aplicacions concretes.

El primer llibre on parlen i s’interpel·len la història, el present i les alternatives de futur de l’expressió més conscient, audaç i renovadora del municipalisme que veu, en la independència i la transformació social, els eixos indestriables de la lluita de les classes populars als Països Catalans. El primer llibre on afloren les contradiccions internes, els desafiaments externs, els dubtes i les conviccions, la teoria i la pràctica política, els trets personals i la composició col·lectiva d’una organització petita, però vista ja, per propis i estranys, com un dels fenòmens més trencadors de la política catalana dels últims anys.

blog comments powered by Disqus