Vaga General_21F_2019_01Aquest proper dijous dia 21 de febrer, la Intersindical-CSC ha convocat una vaga general per reivindicar la derogació de la reforma laboral i un salari mínim de 1.200 euros. És evident, però, que més que una lluita pels drets laborals dels catalans, aquesta protesta serà un clam contra l’actual reculada de drets i les llibertats, a seques, de tota una societat que està sent jutjada en aquests mateixos instant a 600 quilòmetres de distància. Una farsa que mereix ser denunciada i combatuda amb totes les eines democràtiques al nostre abast i, per això, a La Garriga Digital.cat ens sumem a unes mobilitzacions que, creiem, ens fan més dignes.

La Intersindical-CSC, sindicat republicà, independentista i de classe, no està lligada a cap entitat estatal, com ara UGT o CCOO. Aquests, han mostrat el seu rebuig a la mobilització, al·legant que “no interpel·la al conjunt de la societat catalana”, com si la lluita en favor de la democràcia, dels drets i de les llibertats no fos cosa de tothom; com si el que està passant ara mateix a Espanya fos normal.

A diferència seva, però, sí que han secundat la vaga el principal sindicat d'ensenyament de Catalunya (USTEC-STEs), el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC), la CGT-Ensenyament, les ADIC, Universitats per la República i Sindicalistes per la República, entre molts d’altres. També els partits independentistes i els Comuns, els CDR, ANC o Òmnium Cultural se sumaran a les mobilitzacions.

Perquè nosaltres també volem mostrar la nostra indignació, a La Garriga Digital.cat ens acollim al nostre dret a vaga i aquest dijous no treballarem, alhora que us convidem a acompanyar-nos. Per una Catalunya lliure, treballadora i justa.

Més informació sobre la Vaga General, aquí.

blog comments powered by Disqus