viola d_orEl proper 22 de juliol a les 19 hores, es presentarà a la capella de Sta Maria del Camí la reposició de l'obra ‘La Viola d'Or’, que s'ha programat durant la Festa Major d'aquest any.

L'acte, que vol commemorar el 150 aniversari del naixement d’Enric Morera, comptarà amb la participació de la cobla Marinada, del cos de ball de Factoria Mascaró i les veus solistes de Josep-Ramon Olivé (baríton) i Anna Alàs i Jové (mezzosoprano).

La presentació, amb entrada lliure, durarà uns 45 minuts i servirà per mostrar com serà la producció que es portarà al Teatre de la Garriga-El Patronat el proper 1 d'agost.

Aquesta peça lírica, que va ser estrenada al Teatre de la Naturalesa de la Garriga el 30 d’agost de 1914 davant de més de 3.000 persones, arriba ara modernitzada amb la cobla Marinada, amb cor, ballarins, actors i solistes. La producció, dirigida per Jordi Prat i Xavier Albertí, actualitza una de les peces més emblemàtiques del patrimoni musical del segle XX.

Per adquirir les entrades del dissabte 1 d’agost al Teatre el Patronat (sessions a les 18 h i 21:30 h) cal adreçar-se a l’OAC de l’Ajuntament, al web www.ticketea.com o a les taquilles del Teatre una hora abans de l’inici de l’espectacle.

OAMC

blog comments powered by Disqus