Un rquiem pel catanyol PORTADA BQL’escriptor, sociolingüista i mestre de l’escola Giroi de la Garriga, Jordi Sedó, acaba de publicar el llibre Un rèquiem pel catanyol amb l’editorial garriguenca Malhivern.

Aquest llibre, que ha estat prologat per la Presidenta d’Òmnium Cultural, Muriel Casals, és un pràctic recull d’articles que van ser publicats, al llarg de deu anys, a la revista Escola Catalana, de la mateixa institució, en números successius entre els anys 2002 i 2012 i que tenen com a objectiu comú el d’intentar esdevenir una contribució a la millora de la qualitat del model de llengua catalana que es fa servir actualment. Cada article ha estat curosament revistat i pertinentment corregit per l’autor, si ha calgut fer-ho en algun cas.

jordi sedEl llibre s’adreça a qualsevol persona que vulgui millorar el seu nivell de català i és especialment recomanat als professionals que necessiten fer servir la llengua com a eina per a realitzar la seva feina (docents, periodistes, locutors, polítics, animadors culturals o de lleure, guies turístics, agents comercials, etc.)

L’obra de Jordi Sedó abasta assajos i treballs d’investigació en sociolingüística, lingüística i educació, per bé que també ha fet alguna incursió en el gènere narratiu.

Amb l’editorial Malhivern ha publicat el recull de contes per adults Mira sota el coixí i el llibre-entrevista de la col·lecció l’Estel Víctor Alexandre. L’independentisme desacomplexat.

Un rèquiem pel catanyol es presentarà el proper dijous 13 de juny, a les 20h, a la Sala Polivalent de la Biblioteca Josep Badia i Moret de l’Ametlla del Vallès, i comptarà amb la intervenció de l’escriptora Isabel-Clara Simó i del propi autor.

blog comments powered by Disqus