Jordi Pubill seria el nou alcalde de la Garriga aquest diumenge

Jordi Pubill_Sauquet_mar_2019_01L’Ajuntament de la Garriga ha comunicat oficialment dos plens municipals extraordinaris per aquest mateix diumenge, un a dos quarts de vuit del vespre i l’altre a les vuit. En el primer d’aquests plens, l’actual batllessa, Meritxell Budó, renunciarà a l’alcaldia i el relleu l’agafarà automàticament la primera tinent d’alcalde i portaveu d’ERC amb Acord, Dolors Castellà; tot seguit, en el següent plenari previst per les vuit, es votarà la candidatura de l’actual regidor de Joventut i de Promoció Econòmica, Indústria i Treball, Jordi Pubill i Sauquet, que necessitarà, com a mínim, els vots del PDECat i dels seus socis de govern. Aquests, decidiran el sentit del seu vot en una assemblea prèvia d’urgència, si bé es preveu que serà positiu.

Llegeix més

Crida del futbol sala femení a assistir al transcendental partit de diumenge

Futsal Femení_mar_2019_01Aquest proper diumenge, l'equip femení de futbol sala de l'Associació Esportiva Manuel Blancafort de la Garriga juga un dels partits més importants fins al moment. Situades en la primera posició de la seva lliga, s'enfronten a les segones classificades, el Barri de Can Calet CFS, un dels equips més forts de la competició. Una victòria de les garriguenques ampliaria a una distància d'onze punts l'avantatge sobre les seves perseguidores i les acostaria una mica més cap al títol.

Llegeix més

Tríduum de Setmana Santa, al Santuari de Puiggraciós

Poesia mar_2019_01El diumenge 31 de març, a dos quarts d’una del migdia, tindrà lloc un relat poètic en el marc incomparable del Santuari de Puiggraciós que consistirà en un recital d’uns 200 versos on s’hi relataran les diferents parts de la Setmana Santa, tot plegat acompanyat de música en directe, mentre es para i despara taula i es col·loca un ram de flors.

Llegeix més

L’activitat “Canvi de marxa” alerta als joves de la Garriga dels riscs en la conducció

Canvi de_marxa_mar_2019_01_OAMC“Canvi de marxa” és una activitat educativa, impulsada per la fundació privada sense ànim de lucre Mutual de Conductors amb el suport del Servei Català de Trànsit i la col·laboració de l’Ajuntament i la Policia Local de La Garriga, que té l’objectiu de conscienciar els joves d’entre 14 i 18 anys sobre les causes i conseqüències dels accidents de trànsit, així com fomentar conductes responsables i d’autoprotecció en aquest tram d’edat.

Llegeix més

Torna el concurs de PDs de la Saligarda amb la primera kafeta!

Saligadra Kafeta_mar_2019_01El pròxim dissabte 23 de març l'associació d'entitats, veïns i veïnes de la Garriga, la Saligarda, celebrarà la primera kafeta de l'any amb dos objectius principals. Per una banda, la selecció dels tres punxadiscos que actuaran a la Saligarda 2019 a partir d'un concurs de PDs del poble i de la comarca i, d'altra banda, la recaptació de recursos per al finançament de les activitats de l'associació.

Llegeix més

Meritxell Budó, nova consellera de Presidència i portaveu del Govern

meritxell budo13CFeia dies que se’n parlava i finalment aquest matí diversos mitjans catalans se n’han fet ressò després de la confirmació de l’Agència Catalana de Notícies: l’actual alcaldessa de la Garriga, Meritxell Budó i Pla, substituirà Elsa Artadi com a consellera de la Presidència i com a portaveu del Govern de Catalunya. Budó, de 50 anys, és batllessa del poble des de 2007, amb un parèntesi obligat entre 2008 i 2011 després de la moció de censura que va dur la socialista Neus Bulbena a l'alcaldia gràcies al suport dels grups Esquerra Independent de la Garriga (EiLG), Iniciativa per Catalunya Verds-Esquerra Unida i Alternativa (ICV-EUiA) i del Grup Independent la Garriga (GIG).

Llegeix més

#EuropeInYou, l’atractiva campanya de la FUMH de la Garriga per fomentar el vot a les europees

Les darreres eleccions al Parlament Europeu, l’any 2014, no van arribar al 43% de participació i és per això que, des de la UE, s’han multiplicat els esforços per incentivar la població (especialment la més jove) a participar als comicis del 26 de maig. La Fundació Universitària Martí l’Humà de la Garriga ha rebut aquest encàrrec i ha engegat una campanya a nivell estatal que, gràcies a dos imponents concursos (un de YouTube i un d’Instagram) apadrinats per coneguts influencers, pretén difondre la importància del vot entre la població. Els premis pels participants al concurs #EuropeInYou: dotze viatges sorpresa a ciutats europees per a dues persones, de 3, 4 o 5 dies, amb avió i hotel pagats.

Llegeix més