Malhivern. Serveis Editorials

Persona de contacte: Joan i Xavier
E-mail: informacio@malhivern.com
Adreça: C/ Guinardó, 25
Codi postal: 08530
Poble/Ciutat: La Garriga
Telèfon: 93 871 57 15
Fax: 93 871 57 15
Web: Malhivern

 

Malhivern, és una iniciativa editorial que neix a finals de l'any 2003 i que té la seva seu a la Garriga. Consta de cinc divisions bàsiques diferenciades:Edició de llibres, serveis editorials per encàrrec, edició de revistes i publicacions periòdiques, disseny gràfic i distribució/repartiment.

Des dels inicis hem publicat una mitjana de dotze llibres l'any, posant èmfasi en els d'assaig. També n'hem editat d'altres gèneres com ara autoajuda, educació, novel·la, història, cuina, política, humor, poesia i llibres infantils. A més, fem coordinació i gestió de projectes en TIC.

Des de desembre de 2003 i fins setembre de 2009, hem editat la revista La Font del Diàleg: una publicació cultural, de distribució mensual i gratuïta, els 6.000 exemplars de la qual es distribuïen a les poblacions de la Garriga, el Figaró, Granollers, l'Ametlla del Vallès, Bigues i Riells, Santa Eulàlia de Ronçana, Tagamanent i Samalús. 

A Malhivern també disposem d'un departament de disseny gràfic que ofereix un resultat ràpid i de qualitat a empreses i particulars que requereixin dels nostres serveis.

Per altra banda, la divisió de distribució de Malhivern ofereix un servei de repartiment a cases particulars de propaganda, premsa, cartes o publicacions vàries a diferents pobles del Vallès Oriental. 

Malhivern, doncs, és una iniciativa que té com a eixos vertebradors un ferm compromís social i amb el país. Una mostra d'això és la prioritat de publicar en llengua catalana i de donar suport a iniciatives de caire local i a autors joves i novells. 

En aquest sentit, Malhivern i Contrapunt (Associació Unesco de la Garriga), hem signat un conveni de col·laboració segons el qual tenim prioritat a l'hora de publicar treballs presentats al Premi Pere Ramon i Roca que organitza la citada associació i, també, treballs presentats als Premis Argó organitzats per la UAB sempre i quant Contrapunt els consideri d'interès general. 

Malhivern SCP estem associats amb Nel·la Edicions, empresa especialitzada en publicacions d'interès local i comarcal, que participa dels nostres serveis de distribució/repartiment.

Esquema Malhivern 01

Located in: Bars
Powered by Sigsiu.NET