thumb SI logo LG 02Solidaritat Catalana per la Independència es mostra molt preocupada per les declaracions que s'han produït, avui i ahir, per part del President de la Generalitat Artur Mas i de la Secretaria General d'ERC Marta Rovira respectivament, en les quals es plantegen renunciar o posposar la consulta sobre la independència el 2014 si no és acordada amb l'Estat espanyol, i, en el cas de Mas, amb la voluntat de no convocar eleccions “plebiscitàries” fins el 2016.

Constatada la majoria social clara a favor d'assolir la independència ara i veient com cada cop el país té més pressa pel deteriorament que pateix en els àmbits econòmic, social i cultural, Solidaritat demana a CiU i ERC:

1. Que compleixin els seus compromisos i convoquin el 2014 el referèndum d'independència, 'sí o sí', amb o sense acord amb l'Estat, tal i com es va comprometre el President de la Generalitat en seu parlamentària, i procedir a declarar la independència en cas de guanyar l'opció del Sí.

2. Que anunciïn aquest mes de setembre la data i la pregunta del referèndum, i s'enceti així, d'una vegada per totes, el procés institucional d'independència.

Solidaritat Catalana per la Independència es posa al servei del país per accelerar el procés i assolir la independència de Catalunya el 2014, i a continuar treballant per estendre-la a la resta dels Països Catalans. SI insta als catalans i catalanes a la màxima mobilització el proper 11 de Setembre, en la Via catalana i en les manifestacions posteriors, per exigir a CiU i ERC que compleixin llurs compromisos. El país no pot esperar més.

El grup local de Solidaritat la Garriga, desconcertats per les paraules dels principals partits, ens preguntem si la opinió dels membres del Govern municipal de CIU i ERC sobre aquestes desafortunades declaracions és la mateixa, o si treballaran perquè les seves directives aclareixin d’una vegada el rumb incert que han obert.

Visca Catalunya lliure!

blog comments powered by Disqus