PSC logotipPer Sant Jordi, des de la nostra agrupació hem continuat amb la programació de les activitats anuals que realitzem des del PSC de la Garriga: la paradeta al centre per a fer el taller de construir la rosa, la plantada de rosers i el repartiment del butlletí local.

Com ja és costum, hem participat en les parades de Sant Jordi que les entitats i comerços de la Garriga paren el 23 d’abril i hem continuat fent el nostre taller de construir la teva pròpia rosa. Aquest taller ja fa anys que es realitza des de l’agrupació del PSC de la Garriga i cada any hi està participant més gent.

Enguany, a més, el taller va ser ben dolç, doncs la gent que es va apropar a la nostra parada va poder confeccionar la seva pròpia rosa, però aquesta vegada a partir de llaminadures. Fins a 900 persones van acostar-se al nostre estand per a participar en aquesta manualitat i emportar-se la seva flor de llaminadura.

El dissabte següent vam seguir amb els nostres tradicionals actes i vam realitzar per novena vegada consecutiva la nostra plantada de rosers de Sant Jordi. Aquesta vegada ho vam fer als jardins del costat del Centre de Visitants.

A part d’aquestes activitats, també vam fer bustiada del nostre butlletí local, on expliquem tota l’activitat política que realitza la nostra agrupació.

Des del PSC de la Garriga esperem que hàgiu passat una bona diada de Sant Jordi 2014.

blog comments powered by Disqus