PSC logotipUna delegació del PSC de la Garriga  participarem a la manifestació convocada a Madrid aquest dissabte dia 1 de febrer contra la Reforma de la Llei de l'Avortament, sota el nom El Tren de la Llibertat. Aquesta marxa, que tindrà com a punt de quedada Madrid, serveix de protesta contra la reforma de la llei que proposa el govern del PP sobre la que la societat d'arreu ja s'hi ha manifestat en contra.

La sortida serà aquest mateix divendres a la nit i es tornarà el dissabte tot just al finalitzar la manifestació als carrers de la ciutat. El bus que ens traslladarà a Madrid sortirà de Granollers i tornarà a la capital vallesana un cop finalitzada la marxa, cap a les 8 del matí de diumenge.

La societat volem mostrar d'una forma clara la nostra posició contra la ferotge reforma de la llei de l'avortament, que el que promourà, tal i com va dir el regidor Carlos Martin, és fer que "la societat es debati sobre marxar fora a avortar, sempre que tingui recursos, o avortar de forma clandestina". Això crearà una societat de 1a i una altra de 2a. 

tren llibertat

blog comments powered by Disqus