thumb ANC LG logo webAl debat de dimecres al vespre que va tenir lloc al Patronat de La Garriga, amb la presència de candidats/es de tots els partits que es presenten a les eleccions municipals, hi va haver un torn de paraula específic per manifestar la seva posició respecte la Independència de Catalunya, i l'acció municipal.

Hi ha quatre partits a La Garriga que van signar el Compromís per la Independència que els va proposar l'ANC, sense modificar cap punt ni cap coma.

La signatura del Compromís es va oferir a totes les llistes, excepte a dos per raons òbvies, i van ser quatre les que el van signar a nivell de candidatura:

    CIU - ACORD+ERC - SI - CUP

Els candidats/es que no el van signar com a candidatura, el podien haver signat a títol particular, doncs hi havia un formulari específic per a aquesta situació.

Tothom pot fer servir termes i conceptes com autodeterminació, fer el que digui el poble, estem a favor del dret a decidir, però s'ha demostrat que només quatre partits han acceptat signar els detalls i assumir-ne el risc. Per tant, volem fer constar que les manifestacions individuals fetes durant el debat, són paraules que no tenen la concreció que s'hauria produït signant el document de compromís.

Junta de l’ANC de la Garriga

blog comments powered by Disqus