ERC llibre_Junqueras_nov_2018El col·laborador més proper del vicepresident Oriol Junqueras, Sergi Sol, presenta el llibre “Oriol Junqueras, fins que siguem lliures” el proper dimecres 28 de novembre a Can Raspall (19:30 h). La novetat editorial d’Ara Llibres explica el rerefons de tot el que va passar al voltant del Primer d'octubre de 2017.

El llibre narra, analitza i contextualitza les dures decisions de la tardor catalana, entorn del referèndum d’autodeterminació de Catalunya: la precipitació del 20-S, la celebració del referèndum, el desconcert posterior a la proclamació de la República, l’ingrés en centres penitenciaris dels presos polítics, l’aplicació del 155, l’estratègia d’ERC per eixamplar la base de l’independentisme, la celebració de les eleccions del 21-D i els entrebancs per configurar un nou Govern. Però, més enllà del relat apassionat i de la informació inèdita d’aquest període transcendental, hi ha la voluntat manifesta de reivindicar i fer justícia a la figura i el treball d’Oriol Junqueras. Un llibre que vol ser també un homenatge i un nou clam per exigir el seu alliberament.

Dolors Castellà, alcaldable d’ERC la Garriga, donarà la benvinguda a l’autor en nom de la secció local dels republicans.

Dia: Dimecres, 28 de novembre de 2018

Hora: A les 19:30 h

Lloc: Can Raspall, C. dels Banys 40, La Garriga

blog comments powered by Disqus