CUP la_Garriga_01Fins al 26 de juny, la CUP de la Garriga posa en marxa el projecte “Retorn Social”, una iniciativa que pretén, mitjançant una convocatòria oberta a entitats i moviments socials, retornar al carrer part dels ingressos que la regidora i el regidor perceben de l’Ajuntament.

Per tal de portar a terme aquesta iniciativa, hem publicat al nostre web les bases de la convocatòria  per tal que totes aquelles entitats que vulguin participar-hi les puguin consultar i fer arribar els seus projectes. La convocatòria restarà oberta fins al proper 26 de juny.

Amb aquesta iniciativa la candidatura de l’esquerra independentista porta a la pràctica un dels seus compromisos amb els que va concórrer a les passades eleccions municipals, la del compromís de destinar part dels recursos institucionals a projectes solidaris, socials, culturals i de defensa del territori.

Per tal de poder consultar tota la informació sobre el projecte, hem habilitat un espai al web i un formulari específic per omplir online. El full d'inscripció també es pot descarregar i enviar a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

CUP retorn social web

blog comments powered by Disqus