Enquesta_LogoDesprés de dues setmanes preguntant a l’enquesta si “creus que el Tribunal Suprem espanyol ha de condicionar la política lingüística que duu a terme la Generalitat de Catalunya”, els resultats han estat els més clars de totes les enquestes  realitzades fins ara per part de La Garriga Digital.cat, doncs el 100% dels vots emesos han estat en sentit negatiu:

enquesta_tribunal

Un cop fet aquest parèntesi, reprenem les preguntes relacionades amb els grups municipals garriguencs.  Havent preguntat sobre quasi tots els grups que possiblement es presentaran a les properes eleccions municipals, ara us volem preguntar sobre el Partit Popular.

A les passades eleccions, el PP de la Garriga va obtenir un representant, el Sr. Josep Broch, el qual va renunciar a la seva acta temps més tard, a favor del Sr. Rafel Sánchez.

Tot i tenir només un representant al consistori, ha tingut un protagonisme més o menys destacat, com ho demostra el fet que, gràcies al seu vot a favor, el ple va aprovar els pressupostos municipals pel 2011.

Així les coses, la pregunta que us proposem per a la propera quinzena és la següent:

“Creus que el PP de la Garriga millorarà els resultats obtinguts fins ara, a les properes eleccions municipals?"

No ho dubtis i participa!      

blog comments powered by Disqus