lagarrigadigital_logo

Tal i com vam anunciar, a partir d'avui L'EspaiDigital.cat desapareix i es transforma en LaGarrigaDigital.cat. A efectes pràctics no hi ha cap diferència, a part de l'adreça del navegador i el correu electrònic de contacte, que a partir dara és Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Esperem mantenir el mateix nombre d'usuaris que ens visiteu normalment i, perquè no, augmentar-los amb aquest canvi. Ara a la Garriga hi ha un lloc on pots dir-hi la teva: LaGarrigaDigital.cat. Sota aquestes línies recordem la nota en la que expliquem els canvis. Gràcies.

A partir de la setmana que ve, L’EspaiDigital.cat canviarà de nom i es passarà a dir LaGarrigaDigital.cat (www.lagarrigadigital.cat). Després de veure l’evolució de la pàgina des que vam començar el passat 24 de febrer i tenint en compte les observacions dels nostres lectors, hem decidit que el més adient és fer aquesta adaptació per tal que la web es pugui identificar més plenament amb el poble al qual dedica les seves informacions i els seus escrits.

D’aquesta manera, i fins novembre, a partir de la setmana que ve tothom qui entri a la pàgina a través de L’EspaiDigital.cat serà redirigit a LaGarrigaDigital.cat per tal de facilitar les coses als nostres usuaris. De la mateixa manera, el correu electrònic de redaccio a partir d'ara serà Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Entenem que és un esforç extra que demanem, però és una adaptació d’impàs per a millorar la qualitat del producte.

Gràcies a tots per fer de LaGarrigaDigital.cat un punt de trobada i debat de tots els garriguencs i garriguenques i per la vostra comprensió.

L’EspaiDigital.cat / LaGarrigaDigital.cat

blog comments powered by Disqus