Bicoques Portada_01

Després de l’experiència de la iniciativa de suport al comerç local que vàrem fer l’any passat i a la qual més d’un centenar de negocis garriguencs varen participar, enguany ens plau presentar-vos la nova campanya d’aquest Nadal, anomenada “Les bicoques de la Garriga 2014”.

Aquesta presenta millores substancials respecte la primera edició, que fan que sigui molt més atractiva i avantatjosa per als negocis i els veïns del poble, gràcies a la implicació de l’Ajuntament de la Garriga.

Què és “Les bicoques de la Garriga”?

Aquesta és una iniciativa de La Garriga Digital.cat que consta de l’edició acurada de 6.500 talonaris de butxaca que es distribuiran a totes les llars del poble els primers dies de desembre. Aquesta distribució respon a la voluntat d’arribar al target principal dels comerços de la Garriga i que, alhora, els veïns es beneficiïn del que aquests els poden oferir.

A cadascuna de les seves pàgines, els usuaris hi trobaran informació d’un negoci i/o empresa del poble, acompanyada per un o dos cupons retallables amb ofertes i promocions.

Un producte de la qualitat i característiques com Les bicoques de la Garriga comporta un elevat cost de producció que repercutiria al 100% en els comerços i limitaria molt la seva participació, si no fos per la col·laboració de l’Ajuntament. Gràcies a això, participar en aquesta campanya està a l’abast de tothom.

Si vols sumar-te al projecte, trobaràs més informació aquí.

(Data límit per afegir-se a la campanya: 31/10/2013)

Bicoques Portada 01

blog comments powered by Disqus