lagarrigadigital_logoTot fa pensar que les properes eleccions del dia 25 de novembre marcaran un abans i un després a Catalunya i segurament també a Espanya i a Europa.

A La Garriga Digital.cat sempre hem intentat donar veu a tothom: articulistes amateurs, opinadors de pedra picada, polítics i, sobretot, als nostres usuaris, que podeu comentar totes i cadascuna de les notícies i articles que publiquem, seguint sempre unes normes bàsiques mínimes de convivència i educació. Fins ara creiem que ha anat força bé.

Conscients dels moments transcendentals que vivim com a país, i coneixedors de primera mà de la idiosincràsia garriguenca, participativa i activa, hem decidir activar una nova secció d’articles –molts de vosaltres ja us n’haureu adonat- que pretén agrupar tots els escrits que els partits polítics del municipi ens facin arribar, de manera que gaudeixin d’una secció fixa i ordenada per expressar tot allò que desitgin. Podeu veure-ho al menú, al nou apartat “Partits garriguencs”, amb l’espai propi de cada partit.

Des del primer dia –aviat farà tres anys- La Garriga Digital.cat hem ofert el nostre espai a tothom: alguns en fan un ús habitual; d’altres no han considerat oportú escriure mai. En tot cas, creiem que aquest és un bon moment per posar a l’abast de la ciutadania tota la informació necessària de cara a uns mesos cabdals i hem volgut oferir als partits del poble perquè emprin el nostre mitjà per a comunicar-se amb vosaltres.

Esperem que, d’ara en endavant, aquest sigui un espai de referència a la Garriga en el debat polític i social, amb unes forces municipals implicades en la història que està escrivint el país. De la mateixa manera, fem extensiva aquesta invitació a totes aquelles persones que vulguin participar a títol individual. Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..">Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

blog comments powered by Disqus