ANC LG_logo_webDilluns, dia 1, l’Assemblea Nacional Catalana territorial de la Garriga va acabar de vendre els tiquets dels autocars per baixar a Barcelona l’11 de setembre. S’han emplenat 12 vehicles deu dies abans de la data i hem hagut de dir que no en teníem més a algunes persones. Vam fer una previsió bastant ajustada el mes de març que va ser quan vam encarregar els autocars i, gràcies a això, hem pogut donar un servei com cal a la gent del nostre poble. Els garriguencs i garriguenques sempre han deixat ben alt el llistó del nostre municipi quan se’ls ho ha demanat.

La Garriga sempre és capdavantera en tots els esdeveniments que l’ANC ens encomana i, a nosaltres, els seus representants, ens omple d’alegria. Aquest any, hem deixat el llistó ben alt en: xerrada sobre pensions, pacte pel Dret a Decidir, Signa un vot, voluntariat, etc. El mateix hem de dir dels anys anteriors (manifestació de la Diada, concert al Camp Nou, Via Catalana ...) i, com no pot ser d’una altra manera, el mateix o més, si hi cap, esperem de la vostra resposta en els esdeveniments futurs.

D’aquestes esdeveniments, els més propers són l’Homenatge a la Senyera de la vigília de la Diada i, el mateix dia 11 al matí a la Plaça del Silenci, quan tindrà lloc l’entrega institucional per part nostra als càrrecs electes de l’Ajuntament del document de compromís, signat per les associacions del pacte pel Dret a Decidir.

Esperem, com sempre, la vostra massiva assistència als dos actes per a donar-hi el suport que es mereixen.

MOLTES GRÀCIES!

blog comments powered by Disqus