ANC V_FMLG2014A les ja simbòliques 17:14 h d'aquest diumenge, tots els garriguencs que vulguin participar-hi hauran d’estar col·locats formant la V baixa que l’Assemblea Nacional Catalana ha triat com a campanya prèvia al referèndum i enfocada a la gran manifestació convocada per la Diada de l’onze de setembre a Barcelona. Recordem que els catalans estem cridats a les urnes el proper 9 de novembre, malgrat des de l’Estat espanyol s’assegura que s’impedirà votar, tot i que encara no se sap com pensa fer-ho.

De totes maneres, com que la majoria de gent de la Garriga tenim molt clar que votar és normal (o ho hauria de ser), l’ANC local ha decidit tirar pel dret i que la Festa Major del poble és una gran ocasió per a reunir un bon grapat de demòcrates disposats a donar la cara davant la càmera bo i formant aquesta V humana (símbol de Via, Voluntat, Votar, Victòria...). Serà, sens dubte, una bona experiència prèvia al quilomètric símbol que es dibuixarà pels carrers de Barcelona el proper 11 de setembre i que tant impactants imatges està deixant en multitud de pobles d’arreu de Catalunya.

La convocatòria oficial és a les 17 h, a la plaça de l’Església per, tot seguit, continuar participant i gaudint dels actes de la Festa Major.

blog comments powered by Disqus