ANC LG_logo_webL'ANC Territorial de la Garriga vol agrair l'èxit de les jornades del Dret de Petició del cap de setmana de l’11 i 12 de gener a aquells que físicament hi vàreu ser, als qui van fer la tasca de publicitat boca-orella en els seus cercles més immediats, a aquells que no van poder acompanyar-nos però que, en esperit, no ens van deixar mai sols, al qui sent o sentint-se garriguencs tenien oberts altres fronts en llocs diferents però lluitant per la mateixa causa, a les entitats que van col·laborar sense reserves perquè tot sortís rodó –Geganters, Agrupació sardanista, Ajuntament, Família Tresserras– i, especialment, al poble de la Garriga que ha sortit al carrer a demostrar, un cop més, que és un dels pobles de la comarca més compromès amb la causa independentista catalana.

La Garriga ha tornat a ser el veritable protagonista de la festa. Ens sentim recolzats i això ens dóna força per continuar la lluita.

Gràcies de tot cor!

Contacta amb l'Assemblea Nacional Catalana de la Garriga a través dels nostres canals de Facebook, Twitter i al nostre bloc.

blog comments powered by Disqus