ANC LG_logo_webRoland Vaubel, assessor del Ministeri d'Economia del govern alemany i professor de la Universitat de Manheim, en un estudi recent titulat “L’economia política de la secessió a la Unió Europea”, considera que els guanys d'aquests processos seran més grans, per a totes les parts, que no pas els inconvenients.

“No hi hauria problemes de drets humans si Escòcia, Catalunya, el País Basc, Galícia, Flandes, Còrsega, el Sud del Tirol o la Macedònia grega s'independitzessin. L'article 2 del Tribunal de la UE protegiria les minories amb més eficàcia si obligués els Estats membres a garantir el dret de secessió de les seves regions, de la mateixa manera que l'article 50 assegura als Estats membres el dret d'anar-se'n de la Unió”.

T’interessa saber com pot beneficiar-te una Catalunya independent? Tens dubtes que t’agradaria aclarir...? Contacta’ns a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o a través del nostre Facebook. I recorda que, si ho vols, et convidem a berenar a tu i als teus acompanyants per a parlar-ne amb calma.

ANC la Garriga

Berenars_ANC_Cartell

blog comments powered by Disqus