Salut Mental_Caminada_i_FestivalEl mes d’octubre és el mes de la salut mental i, per aquest motiu, l’Associació El Far de la Garriga ha organitzat dues activitats programades pels diumenges 21 i 28 d’octubre. Es tracta d’una caminada, música i esmorzar de botifarres, la primera, i d’un festival solidari amb música i alguna sorpresa, amb la col·laboració de Lluís Vidal i de Yolanda Sikara, la setmana següent.

Programació:

– El diumenge 21, a la Plaça del Silenci, es realitzarà una caminada per a la salut mental. A les 9:30 h s’iniciarà el recorregut tindrà una llargada d’uns 4 km. A l’arribada, hi haurà esmorzar de botifarra per els participants i música en directe amb el grup garriguenc “Els Imbècils”.

Els tiquets tenen un preu de 5 € i es poden adquirir a la Parafarmàcia (C. Calàbria 32), a la seu de l’Associació El Far (C. Pere Ballús 13) o 30 minuts abans de la caminada a la Plaça del Silenci.

– El diumenge 28 d’octubre, a El Patronat, s’organitza  un festival solidari amb la col·laboració de Lluís Vidal i Yolanda Sikara. És un festival que estarà ple de música i moltes sorpreses més…

Les entrades tenen un preu de 8 € i es poden adquirir a la Parafarmàcia (C. Calàbria 32), a la seu de l’Associació El Far (C. Pere Ballús 13) o 1 hora abans a les taquilles del teatre.

blog comments powered by Disqus