Nit Aparadors_foto_01Passejant pels carrers del poble es podia sentir comentar entre la gent que la Garriga és un lloc on sempre hi ha coses a fer: que si Corpus, que si Gastronòmada, que si Festival de la Infància... que si Nit dels Aparadors. I és que divendres, el centre bullia de gent, llum i música en la nit dedicada a un comerç local entregat a un esdeveniment relativament jove –era el sisè any que es feia–, però que orbitava al voltant d’un Concurs d’Aparadors que arribava ja la seva 33a edició i ho feia amb una participació de fins a 35 establiments que demostraven implicació amb la causa i creativitat a dojo.

Divendres, així, el centre del poble es va vestir d’espectacles i activitats de tot tipus que incloïen dansa, música en directe i, fins i tot, malabars i un original photocall amb imatges projectades que canviaven constantment perquè el públic hi interactués. Evidentment, també s’hi podien degustar productes de tot tipus dels establiments de restauració participants, i es podia fer a unes taules i bancs habilitats per a l’ocasió que ajudaven encara més a crear un ambient d’animació al carrer d’aquells que fa goig de veure. Els comerços, a més, van romandre oberts fins ben bé les dotze de la nit i varen oferir descomptes i promocions per a tot aquell que s’hi acostés.

Per altra banda, el Concurs d’Aparadors va desvelar els seus premiats a través de les xarxes socials just abans de cloure l’acte, a tocar de les dotze, quedant d’aquesta manera:

1r premi 33è Concurs d’aparadors de l’ASIC: Terranova CNC 9.

Nit Aparadors_ASIC_1r_premi_02

2n premi 33è Concurs d’aparadors de l’ASIC: La Calaixeria.

Nit Aparadors_ASIC_2n_premi_02

3r premi 33è Concurs d’aparadors de l’ASIC: Arabia Arquitectura.

Nit Aparadors_ASIC_3r_premi_02

1r accèssit 33è Concurs d’aparadors de l’ASIC: Mobel Baby.

Nit Aparadors_Accèssit_02

2n accèssit 33è Concurs d’aparadors de l’ASIC: El punt creatiu.

Nit Aparadors_Accèssit_01

Premi del jurat popular: Terranova CNC 9.

Nit Aparadors_Jurat_Popular_01

 

La Nit dels Aparadors és una festa organitzada per l’ASIC la Garriga amb la col·laboració de l’Ajuntament.

blog comments powered by Disqus