Festa Major_LG_2016_01Avui s’ha fet públic el programa de la Festa Major de la Garriga d’enguany, que tindrà lloc entre el dijous 28 i el diumenge 31 de juliol, si bé diverses activitats relacionades amb la festa més esperada de l’estiu s’estenen al llarg d’aquest mes i fins ben entrat el següent.

Aquest seria el cas del doble concurs d’Instagram, entre el 18 de juliol i el 5 d’agost, amb temàtica Festa Major i la Campanya N+O=NO de prevenció del sexisme dins dels espais de lleure, amb especial atenció a les activitats d’oci nocturn; paral·lelament i també dins la campanya per una “Festa Major Lliure de Sexisme”, es podrà visitar a la Bibliteca l’exposició No tot s’hi val.

Enguany, s’ha habilitat l’etiqueta #en_Gresca per seguir la festa a les xarxes socials i es vol recordar que la ubicació dels concerts de nit abandona el Passeig per passar a la zona de la Doma.

Per la seva banda, l’esperada Ruta del Pintxo 2016, que enguany compta amb 40 participants, tindrà lloc entre el 21 i el 28 de juliol, essent la seva entrega de premis el dia 3 d’agost; la cada cop més multitudinària Esgarrinxada, la 24a Trobada de Puntaires, la 26a escalada popular al campanar, la final del 34è Torneig d’Estiu de Futbol Sala, un torneig de pàdel a les instal·lacions del Casino o el programa en directe de Ràdio Silenci sota el nom Grescamajor, ajuden a omplir d’activitats per a tots els públics el pla d’aquest any.

Moltes d’altres activitats, però, requereixen d’inscripció prèvia i és per això que l’Ajuntament de la Garriga publica al seu web una llista de quines són i què s’ha de fer per a participar-hi.

D’aquí a uns dies, totes les bústies del municipi rebran a casa seva el programa en format paper, que també es podrà recollir a l’Ajuntament del poble o bé descarregar en format digital.

Tot seguit, el podeu consultar al complet:

blog comments powered by Disqus