PuiggraciósEn acostar-se el quart diumenge del mes d’abril, els garriguencs i les garriguenques anem girant el cap i posant els ulls damunt la serra, al petit cim de Puiggraciós, on el Santuari guarda l’estimada i venerada imatge de la Mare de Déu de Puiggraciós.

Vers aquesta petita llar de Maria, s’encaminen els nostres peus, menuts, grans i gegantins! Tots volem fer cap al cim, per “coronar” i donar compliment de la promesa que els nostres majors feren segles enllà.

Recordeu que la missa al Santuari serà a les 10:30 h del matí del diumenge 24 d’abril. Tot seguit, com cada any, hi haurà ball de sardanes i el vermut que ens conviden a estrènyer els llaços d’amistat i de bon veïnatge.

Una bona colla de famílies i grups de la parròquia i d’altres entitats del poble ens hi quedarem a dinar!!! Animeu-vos-hi! Reserveu el dia. No hi falteu!

Aquest diumenge dia 24 d’abril, suprimirem les misses de les 9:30 i de les 11 h del matí per poder participar (tothom qui ho vulgui) de la missa de Vot de Poble, a les 10:30 h, al Santuari de Puiggraciós.

Horaris de les misses d’aquest cap de setmana a la Garriga

Dissabte 23, a les 8 del vespre, a l’Església Parroquial.

Diumenge 24, a les 10:30 del matí, a la capella de l’Asil Hospital.

Diumenge 24, a les 8 del vespre, a l’Església Parroquial.

Parròquia de Sant Esteve de la Garriga

blog comments powered by Disqus