thumb caminada sos malhivernAhir diumenge d’abril, i organitzat per la plataforma ciutadana SOS Malhivern amb la col·laboració del Centre de Visitants de la Garriga, va tenir lloc una passejada guiada pel pla de l’Artigassa, zona amenaçada amb la construcció (ja iniciada) d’una zona recreativa i de lleure amb 25 taules, 24 barbacoes, 1 sala polivalent de 37 metres quadrats, 1 pèrgola i 100 places d’aparcament (ampliables).

Prop de dues-centes persones varen participar a l’esmentada caminada, que tenia per objectiu posar en valor i reivindicar el valor paisatgístic, ambiental, patrimonial, històric i cultural d’aquesta zona, i posar de manifest que actuacions com la del berenador posen en perill, o directament acaben, amb aquests valors.

Finalitzada la ruta, els promotors d’aquesta, i gent que s’hi va voler afegir, varen celebrar una reunió al Casino de la Garriga  per posar en comú les iniciatives de SOS Malhivern i l'Artigassa Sense Brasa.

3.000 signatures

D’entre les iniciatives endegades per SOS Malhivern hi ha una recollida de signatures a través de la plataforma Cange.org demanant que s’aturi la construcció d’aquest berenador, que a hores d’ara ja ha recollit 3.000 signatures.

Més informació aquí.

Fotografia extreta de Facebook.com/sosmalhivern

blog comments powered by Disqus