La torre_del_fanal_logo_01L’assemblea de La Torre del Fanal no acostumem a interferir en els debats de la política institucional, però hem considerat que l’actual situació respon a una conjuntura social i política especial de la qual no ens podem desentendre.

La Torre del Fanal és una expressió de democràcia en tant que és un espai per a què les persones s’expressin, es reivindiquin i es desenvolupin com a membres d’una comunitat. Per aquest motiu, volem fer públic el nostre posicionament pel que fa al Dret a Decidir del poble català:

1. La Torre del Fanal, com a espai de pràctica i defensa democràtica, recolzem la celebració de qualsevol expressió democràtica de la societat, entre elles una consulta o referèndum.

2. Volem expressar, també, la nostra condemna a la falta de voluntat d’acord que s’està exercint per part dels grans grups parlamentaris del Parlament Espanyol, ja que aquesta actitud s’oposa als interessos generals de cohesió social i pluralitat.

3. Animem a la població de la Garriga a assumir la responsabilitat ciutadana que ens correspon i esdevenir part activa en la defensa dels propis drets, entre ells el dret a decidir sobre qualsevol aspecte de les nostres vides.

4. En últim lloc, instem a les institucions polítiques a respondre a la voluntat del Poble estant a l’alçada de les circumstàncies i actuant amb valentia.

Amb aquest punts, l’assemblea de la Torre del Fanal es compromet a implicar-se en al defensa del desenvolupament democràtic del nostre poble, la Garriga.

La Torre del Fanal

blog comments powered by Disqus