marcelisendaL’Associació el FAR de la Garriga presenta per segon any la nova exposició de Parelles Artístiques. Aquest projecte va néixer a Vic a través del Centre Mèdic Psicopedagògic d’Osona i la Garriga s’hi ha adherit. És una exposició itinerant i al final del recorregut es fa una subhasta de les obres.

Aquest any comptem amb la novetat de les escultures i ceràmiques de la parella d’artistes invitats, Ricard Mira i Pepi Montesinos de Martorelles.

La inauguració serà el dia 27 de març a les 8 de la tarda a la sala municipal Andreu Dameson, i restarà oberta fins el 14 d’abril.

L’acte comptarà amb la presència de la Sra. Carme Canela, directora dels Serveis Territorials de Benestar i Família de Barcelona, així com també de representants del nostre Ajuntament i amics i col·laboradors del FAR.

Per finalitzar l’acte, hi haurà una petita actuació musical a càrrec de les amigues i col·laboradores Vicky Amador i Taïs.

Tot això es fa perquè ens adonem de que les persones amb malaltia mental poden realitzar diverses activitats si compten amb una mica de suport, i que la societat té l’obligació de donar-lo com a qualsevol persona que pateix una malaltia, sigui del tipus que sigui.

irenemarta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

margaridapablo

 Joaquim Salvans, president de El FAR

blog comments powered by Disqus