ANC_Festa_de_lestelada_oct_2012_WEBEl proper diumenge 14 d'octubre, organitzat per la secció local de la Garriga de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), es farà la Festa de l'Estelada. Serà a partir de les cinc de la tarda, quan es penjarà de l'Ajuntament de la Garriga l'estelada més gran del món -la que hi havia diumenge passat al Camp nou en el partit contra el Madrid- i, un cop desplegada, el Consistori i tres entitats garriguenques apadrinaran els cartells de "Municipi per la Independència" que l'ANC instal·larà, properament, a les entrades del poble.

A més, a l'inici de l'acte es comptarà amb la presència del motorista Marc Guasch amb la seva moto, es servirà xocolata i coca, qui ho desitgi es podrà adherir a l'ANC, es vendran estelades, es ballaran sardanes i moltes altres coses.

L'Assemblea Nacional Catalana de la Garriga aprofita per a demanar voluntaris per a ajudar els escaladors que penjaran l'estelada a partir de les 16:00 h. (no fa falta que siguin escaladors), per al punt d'informació i per a vendre xocolata i coca, a partir de les 16:45 h.

A més, hi ha alguna sorpresa preparada...!

Bloc de l'ANC la GarrigaFacebook de l'ANC la Garriga

blog comments powered by Disqus