Adu_capitalismeLa Garriga Societat Civil, associació nascuda d'alny 1999 amb l'objectiu de desenvolupar programes de cooperació internacional amb l'estat de Chiapas (Mèxic), organitza a partir d'aquest divendres dia 28 de setembre un cicle de concerts i conferències anomentat "La Garriga Guerrera", que té per objectiu aconseguir recursos per endegar un nou programa de cooperació internacional, ara amb l'estat mexicà de Guerrero i, també, buscar respostes sense passar pels mitjans tradicionals davant de la situació d'alarma.

El primer acte d'aquest cicle és una conferència titulada "Adéu capitalisme", que impartiran l'escriptor Jordi Garcia Janí i el professor marco Aparicio i que es presenta així:

"El capitalisme és un sistema senil que ens aboca a un col·lapse social i ecològic de tràgiques conseqüències. Però hi ha una alternativa possible? Aquest nou sistema quines conquestes i quines pèrdues comportaria? Estem preparats per un canvi de cicle d’aquesta magnitud? Quins reptes hauríem d’afrontar els ciutadans? Hi ha experiències exitoses arreu del món que ens mostrin com aconseguir societats més justes, democràtiques, sostenibles i pacífiques?

LA GARRIGA GUERRERA es posa a rodar el proper divendres 28 a les 19h de la tarda a Can Raspall amb l’escriptor Jordi Garcia Jané i amb el professor Marco Aparicio. Després de l’acte, esteu convidats a un pica-pica guerrer per intercanviar somnis i projectes i per celebrar la bona companyia".

blog comments powered by Disqus