bayes_albTal i com l'Associació Cultural Corpus la Garriga va avançar a La Garriga Digital.cat dies enrere, el cap de setmana que acabem de deixar enrere han començat els actes de Corpus, que culminaran el proper diumenge amb la tradicional confecció de les catifes de flors, el nombre de les quals enguany es situarà a 28.

Així les coses, el dissabte 2 de juny la Sala Municipal d'Exposicions Andren Dameson i Aspa va acollir la inauguració de l'exposició de cartells participants al concurs, la mostra dels projectes de les escoles, les fotografies guanyadores i una selecció del Foto Corpus 2011.

L'endemà diumenge el centre del poble va ser l'escenari de la tradicional Trobada de Geganters i, com a plat fort, es va homenatjar a la ninotaire Pilarín Bayés i a l'excalcaldessa de la Garriga, Núria Albó, autores del llibre "Petita història de la Festa del Corpus de la Garriga".

Recordem que al llarg de tota la setmana s'han programat una gran varietat d'activitats, la programació de les quals podeu consultar en aquest enllaç.  

Fotografia: http://www.facebook.com/corpuslagarriga

blog comments powered by Disqus