fira_intercanviOrganitzada per l'Assemblea de la Garriga, el proper dissabte 3 de març, de les 10 h. a les 18h., la plaça de Can Dachs acollirà la "Fira d'Intercanvi i reparació a La Garriga", una iniciativa que consistirà en intercanviar els objectes o roba (de cert valor, s'entén) que hom té a casa i que no fa servir, per altres que poden ser útils. Cadascú tindrà una taula i una cadira a la seva disposició per posar les seves coses i intercanviar-les com millor li sembli.

Alhora, aquesta fira gaudirà d'activitats paral·leles, que són les següents:

- Reparació d'objectes a càrrec d'alguns reparadors, que arreglaran estrips bàsics en roba, electrodomèstics, joguines...

- Xerrada de l'Ecoxarxa del Montseny a les 16h. Moneda local (Ecosenys), intercanvis, compres col·lectives, cursos, seminaris... Un projecte pioner i en expansió!

- Presentació de la versió zero de la Llista de Reparació/2a mà/Comerç alternatiu de la Garriga. Una llista amb quasi 40 llocs on pots reparar, comprar de 2a mà o adquirir alimentació ecològica i energies renovables.

- Algunes demostracions d'energia solar (cuines solars i energia fotovoltaica). Hi haurà algunes cuines solars en marxa a mode de demostració i una placa solar estarà funcionant per ajudar una mica amb el consum de la fira. Hi haurà un expert en el tema, a se li podrà preguntar i consultar durant tot el matí.

- Poesia i música (Misael Alerm i altres artistes... els artistes espontanis seran benvinguts!)

blog comments powered by Disqus