fem_pastoretsComença el mes de setembre i això vol dir reprendre les feines, l’escola, els estudis i evidentment, tornar a pensar en els Pastorets que tothom espera per als dies de Nadal.

Directors, actors, col·laboradors, persones i entitats de la Garriga ja comencen a treballar amb entusiasme davant i darrera de l’escenari en les múltiples tasques que comporta aquest  espectacle nadalenc, però estem oberts a noves participacions que sempre ens enriqueixen, ens renoven i ens fan arribar més enllà.

Obrim l’espectacle i et volem a tu. Sí,  tu que ara llegeixes,  pots convertir-te en actor, en tramoia, en ajudant de decorats, de vestuari, d’atretzo, ajudar amb els llums, el so, la música... Què, t’animes?

Vine i mira què pots fer. Et convidem el divendres 16 de setembre  al Teatre de la Garriga El Patronat a participar al Càsting per a actors o a apuntar-te en qualsevol altra col·laboració.

Si tens fins a 17 anys :                  A les 8:00 h.

Si tens entre 18 i 40 anys:            A les 9:00 h.

Si tens més de 40 anys:                A les 10:30 h.

Si vens per fer d’actor, porta’t un petit text o poesia preparats i, si en saps, també una cançó. Hem de veure què pot fer cada un de nosaltres per als Pastorets.

T’esperem!

Vine o contacta amb nosaltres,

Emili Garcia    -----   President de Fem Pastorets ----  Tel 629 36 54 93 ----

blog comments powered by Disqus