catarresEl trio d’Aiguafreda integrat per la Roser Cruells (contrabaix), en Joan Riera (percussió i acordió) i per n’Èric Vergès (veu i guitarra) i que formen l’exitós grup “Els Catarres”, va fer les delícies del públic garriguenc en el concert que va oferir el passat divendres a la Plaça del Silenci, integrat dins del cicle dels “Divendres a la Fresca”.

Així les coses, el concert, organitzat pel Brou del Mestre i per l’Ajuntament de la Garriga, va aconseguir reunir a una quantitat destacable de persones, les quals no es varen voler perdre l’actuació del grup revelació del panorama musical català i que té la cançó “Jenifer” com a principal estendard. De fet, varen obsequiar els seus seguidors amb aquesta cançó dues vegades, conscients del seu èxit i veient la reacció entregada del públic.

Si “Els Catarres” destaquen per alguna cosa és per la seva oposició al funcionament del món discogràfic tal i com està organitzat, i això queda reflectit amb fet que tothom qui ho desitgi pot descarregar-se el seu disc de forma gratuïta des de la seva pàgina web.

Aprofitant la visita del trio d’Aiguafreda a la Garriga varen aprofitar per visitar els estudis dels amics del Tocamela.cat, on varen enregistrar un vídeo didàctic en el que van ensenyar a tocar amb la guitarra el “Jenifer” i que podeu veure a continuació.

 

blog comments powered by Disqus