Monlegs_Tramonto_01La manca d’oferta d’oci nocturn de la Garriga és un tema recurrent des de sempre (vegeu l’enquesta actual) i molts han estat els intents per a donar una resposta a aquesta demanda per part de la gent del municipi que, tot sovint, ha de buscar en els pobles i ciutats veïns activitats de matinada un cop els bars d’aquí abaixen les seves persianes.

Des de fa poc més d’un any, el bar Tramonto, conduit amb mestratge per tres emprenedors de la Garriga, busca fórmules imaginatives per engrescar els joves –i no tan joves- i oferir-los una alternativa d’oci dins del poble fins ben bé les tres de la matinada.

Són cada cop més conegudes les promocions que organitzen al Tramonto marques de begudes i els regals que donen als participants dels seus jocs, així com les sessions de punxadiscos locals que aprofiten les bones instal·lacions i predisposició del local per a donar ritme a les nits dels caps de setmana. Tanmateix, la novetat d’enguany és una altra. Aquest estiu, i com ja vàrem explicar, una de les grans apostes del bar és l’organització d’un concurs de monòlegs durant el mes de juliol. La primera de les tres semifinals va tenir lloc el passat dijous i l’èxit de públic va superar totes les previsions, doncs més d’un centenar de persones es varen reunir a la terrassa per veure les actuacions de tres monologuistes amateurs –Juanjo Castro, Iván Lázaro i Xavi Royo-, en un acte conduit magistralment pel garriguenc Oliver Garvín, organitzador i ideòleg del concurs, juntament amb el Tramonto.

Monlegs_Tramonto_02Així les coses, dijous passat les taules exteriors no oferien cap seient lliure i la gent s’agrupava d’empeus fins els límits del local, doncs més d’un centenar de persones es varen reunir per riure de les extravagants històries dels joves monologuistes, tots ells membres d’un curs de formació de monologuistes de Barcelona.

La valoració que tothom, públic, organització i participants, van fer d’aquest Primer Concurs de Monòlegs Tramonto 2011 va ser tan positiva que, de ben segur, aquest dijous vinent –en la segona semifinal- la nit de la Garriga tornarà a acollir una activitat de primer nivell plena de públic. Només cal veure que l’esdeveniment creat a Facebook per a promocionar aquesta segona semifinal de dijous ja compta amb gairebé 70 persones confirmades, de manera que s’espera igualar o superar l’assistència del primer dia.

Així doncs, els encarregats de fer riure els garriguencs la nit d’aquest dijous dia 7 de juliol seran Pedro Núñez, Pau i Pepi Labrador, tots ells presentats novament per Oliver Garvín. Pots reservar taula (si encara en queden!) trucant al 606 59 20 41 o bé al mateix Tramonto Food & Drinks (C/ Josep Maria Sert, 17 baixos).

blog comments powered by Disqus