Jordi Pubill_Sauquet_mar_2019_01L’Ajuntament de la Garriga ha comunicat oficialment dos plens municipals extraordinaris per aquest mateix diumenge, un a dos quarts de vuit del vespre i l’altre a les vuit. En el primer d’aquests plens, l’actual batllessa, Meritxell Budó, renunciarà a l’alcaldia i el relleu l’agafarà automàticament la primera tinent d’alcalde i portaveu d’ERC amb Acord, Dolors Castellà; tot seguit, en el següent plenari previst per les vuit, es votarà la candidatura de l’actual regidor de Joventut i de Promoció Econòmica, Indústria i Treball, Jordi Pubill i Sauquet, que necessitarà, com a mínim, els vots del PDECat i dels seus socis de govern. Aquests, decidiran el sentit del seu vot en una assemblea prèvia d’urgència, si bé es preveu que serà positiu.

Meritxell Budó i Pla, doncs, deixarà de ser alcaldessa de la Garriga aquest mateix diumenge per passar a ocupar el càrrec de Consellera de la Presidència i Portaveu del Govern de la Generalitat de Catalunya, rellevant Elsa Artadi, en un acte oficial previst per aquest dilluns a les 9 del matí.

Pubill, per la seva banda, va ser número 6 a la llista de CiU a les eleccions municipals de 2015 i passarà a ser, així, el candidat de Junts Per la Garriga de cara als comicis del 26 de maig. Nascut el 1987, és Tècnic Superior en Màrqueting i Direcció Comercial i Graduat en doble titulació de Comunicació, Publicitat i Relacions Públiques.

La renúncia a l’acta de regidora de Meritxell Budó un cop investit Jordi Pubill provocarà, també, que el número 10 de la llista de CiU, Albert Jiménez, ocupi el seu lloc quan la Junta Electoral li lliure les credencials corresponents.

blog comments powered by Disqus