ANC 11S_autocarsJa ben entrats al mes de setembre tenim la Diada Nacional de Catalunya a tocar, un 11 de Setembre que, a resultes del context polític i social actual, amb el Referèndum de l’1 d’octubre a l’horitzó, pren encara més rellevància que les edicions anteriors.

A la Garriga, com és habitual, el preludi de la Diada serà l’Aplec de la Sardana que any rere any (ja en van 61), l’Agrupació Sardanista de la Garriga organitza a la pista número 1, aplec que precedirà l’Homenatge a la Senyera que es farà a partir de mitjanit al mateix lloc, i en què les entitats i associacions que ho desitgin podran fer una ofrena floral a la bandera catalana.

L’ANC t’acosta a “La Diada del Sí”

La territorial de l’ANC de la Garriga ja fa setmanes que està mobilitzada i implicada amb “La Diada del Sí”, amb la que es pretén omplir el passeig de Gràcia i el carrer Aragó de Barcelona per fer un immens signes Més, “símbol de totes les oportunitats del nou estat en forma de república que ens espera a les paperetes del referèndum. Entre tots, convertirem la Diada del Sí en el tsunami d’il·lusió que ens portarà des del compromís amb la democràcia a la majoria per la independència l’1 d’octubre”, segons explica l’ANC .

En aquest sentit, les tardes del 7 i 8 de setembre i el dissabte 9 al matí es vendran les samarretes oficials de la jornada a la parada de l’ANC de la plaça de Can Dachs, així com també els tiquets de l’autocar que va a la manifestació de Barcelona (per 10 €), que també es poden comprar a Can Baldich i a La Vienesa, doncs ja s’han exhaurit als punts de venda de la carnisseria Valldeoriola i L’Artesà.

En total, doncs, ara mateix ja hi ha plens 6 autocars i mig del total de 8 (de 55 places cada un) que hi ha previstos i s’han venut més de 200 samarretes, si bé encara n’hi ha per a qui les necessiti a última hora.

Marxem per la llibertat, la dignitat i les oportunitats

Per altra banda, el dissabte dia 9 de setembre s’ha organitzat, també des de l’ANC, una actuació en forma de marxa amb vehicles per a incentivar a la participació a la manifestació de Barcelona del dia 11. En aquesta marxa, prevista per a les 17 h, es recorreran diversos pobles del Vallès, entre els quals hi ha la Garriga, amb sortida des de davant del Caprabo a les 16:30 h.

Més informació sobre l’11S aquí.

blog comments powered by Disqus