Ple la_Garriga_2017Aquest dimecres dia 28 de juny de 2017, a les 19 h, tindrà lloc un nou Ple municipal a la Garriga, com sempre, a la Sala de Plens de l’Ajuntament, amb la presència dels representants de tots els grups polítics del poble. La sessió es podrà seguir en directe, presencialment o a través de l’emissora local Ràdio Silenci (107.4 de la FM). Aquest n’és l’ordre del dia:

1. Aprovació de l’acta núm. 97 corresponent al Ple ordinari de 31 de maig de 2016.

2. Despatx d’ofici.

3. Aprovació provisional de la Modificació Puntual del Pla General en les finques C. Centre 3 i Sant Francesc 57.

4. Aprovació inicial de les Bases reguladores per a la concessió de subvencions en règim de concurrència competitiva per al finançament d’iniciatives empresarials de les persones emprenedores de la Garriga.

5. Aprovació inicial de les Bases reguladores per a la concessió de subvencions en règim de concurrència competitiva per a actuacions de foment del comerç urbà local.

6. Aprovació inicial de la modificació de l’Ordenança municipal núm. P08, reguladora dels preus públics per la prestació del servei d’Escola Bressol Municipal.

7. Aprovació de l’expedient de modificació de crèdits; modalitat CEX.

8. Adhesió al manifest institucional del Dia de l’orgull Lesbià, Gai, Trans, Bisexual i Intersexual (28 de juny): “Per uns municipis amb orgull i respecte als drets i llibertats de les persones LGTBI”.

9. Adhesió a la campanya “VeniuJa”.

10. Informes de l’alcaldia.

11. Mocions.

12. Precs i Preguntes.

blog comments powered by Disqus