artur-masEl que fou el 129è president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas (Barcelona, 31 de gener de 1956) i actual president del Partit Demòcrata Europeu Català (PDECat), inaugurarà l’espai de diàleg d’aquest curs que organitza la Tribuna Universitària de la Fundació Universitària Martí l’Humà de la Garriga, en un acte en format de sopar on ens aportarà la seva visió de Com es construeix un país nou, tal i com s’ha titulat l’esdeveniment.

L’acte, presidit per l’alcaldessa de la Garriga, Meritxell Budó, serà el divendres 25 de novembre a les 21 h i girarà al voltant d’un àpat al restaurant La Cabanya i abordarà el procés d’independència en què viu immersa Catalunya, emmarcat en el context d’un món globalitzat: s’han creat 33 països nous els darrers 20 anys. Després de la intervenció del ponent, s’obrirà un torn de paraules entre els assistents que s’hi hagin apuntat prèviament a través dels canals de la FUMH.

Les inscripcions encara són possibles i el cost de la xerrada i el sopar és de 35 euros (socis de l’Aula de la Universitat a l’Abast (AUA), 31 euros).

Tribuna Universitaria Artur Mas

blog comments powered by Disqus