thumb budó dibaL'alcaldessa de la Garriga, Meritxell Budó (CDC), ha estat nomenada vicepresidenta quarta de la de la Diputació de Barcelona, i formarà part de la nova Junta de Govern de l'esmentada Corporació, la qual està presidida per Mercè Consesa i que compta amb 17 diputats més, entre els quals l'alcaldessa.

Budó, en tant que vicepresidenta quarta, encapçalarà l'àrea d'Atenció a les Persones, la qual estarà dividida en diferents àrees: Benestar Social, Salut Pública i Consum, i Igualtat i Ciutadania.

Les altres àrees que encapçalaran els altres vicepresidents seran Presidència, Territori i Sostenibilitat, Desenvolupament Econòmic Local i Cultura, Educació i Esports.

Cal recordar que le passat 14 de juliol els grups de CDC i ERC varen aprovar un acord de governabilitat de la Diputació de Barcelona, el qual estableix quatre grans àrees d'actuació: les polítiques socials, les polítiques econòmiques, la transparència i el rendiment de comptes de tota l'acció pública, així com la contribució activa al procés de transició nacional.

Fotografia: A la taula, Martí Pujol, vicepresident tercer; Dionís Guiteras, vicepresident primer, Mercè Conesa, president de la Diputació de Barcelona,Marc Castells, vicepresident segon, i Meritxell Budó, vicepresidenta quarta. Foto: Xavier Renau / Diputació de Barcelona

 

 

blog comments powered by Disqus