Berenars ANC CartellEls berenars de l’ANC de la Garriga són una iniciativa pensada per a la gent que té dubtes sobre el procés d’independència de Catalunya i que s’estructuren com una tertúlia oberta a tothom que hi vulgui participar.

Un comissió de voluntaris de l’Assemblea Nacional Catalana de la Garriga que han participat en un curset de formació són els responsables de dirigir les tertúlies. L’ANC la Garriga ha recopilat documentació amb informació per tal de poder respondre els dubtes més comuns sobre el procés d’independència.

L’objectiu d’aquestes trobades és que els participants puguin preguntar i aclarir tots els seus dubtes sobre el procés. Intentem obrir la porta i donar un espai de participació a totes aquelles persones que, amb la informació correcta a les seves mans, canviaran la seva posició davant del procés d’independència de Catalunya. Volem intentar compensar la manca d’informació objectiva de molts mitjans de comunicació i contrarestar aquelles falses que van apareixent i que aniran apareixent amb més virulència a mida que el procés vagi avançant.

La idea és que el berenar sigui una trobada informal i distesa. Per això convidarem els participants a berenar i tothom que hi vulgui participar serà benvingut.

La primera sessió serà el dimecres 8 de maig a les 19 h. al bar El Principat (C/ Calàbria, 112, al davant de la font de Santa Digna). Hi haurà sessions en diferents bars i espais de la Garriga que s’aniran anunciant amb antelació.

A banda d’això, també es poden encarregar “Berenars a mida”. Això vol dir que si una colla de persones volen organitzar una sessió perquè els expliquem les raons per la independència, també ho poden fer.

Per a més informació o per concertar un berenar podeu escriure a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Segueix-nos també a Facebook.Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

ANC la Garriga

blog comments powered by Disqus