jsc_valls_orientLa Joventut Socialista del Vallès Oriental va celebrar el dissabte passat, al Parc dels Pinetons de la Garriga, la seva tradicional “barbacoa anual”. Aquesta era la tercera vegada que se celebrava, amb la voluntat de ser una activitat on els nous militants i simpatitzants de l’organització puguin conèixer a la resta de companys i companyes. A part, també serveix com un espai lúdic per donar el tret de sortida a la gestió de les diferents activitats que la JSC Vallès Oriental durà a terme durant l’estiu.

Enguany hi van participar una trentena de militants de la comarca, encapçalats per l’actual executiva comarcal. El nou Primer Secretari de la JSC del Vallès Oriental, Arnau Ramírez, va lloar l’espai dels Pinetons i l’entorn familiar que hi ha.

Aquest acte deixa de banda el treball polític per buscar una jornada més lúdica i crear germanor entre els que formen l’organització.

A aquesta barbacoa hi van assistir, també, membres de l’executiva del PSC de la Garriga, encapçalats pel 1r Secretari Àlex Valiente, el qual va destacar les ganes d’impulsar un teixit juvenil dins de l’agrupació garriguenca perquè, segons va dir “Els i les joves han de ser partícips de les decisions de present per a poder construir la societat i l’entorn del futur”.

Des de la Federació de la Joventut Socialista del Vallès Oriental, es va apostar per continuar amb el compromís de seguir organitzant aquestes trobades anuals de germanor a la Garriga.

PSC de la Garriga

blog comments powered by Disqus