equip_psc_garrigaL’assemblea que la secció local del PSC de la Garriga va celebrar ahir dimecres 18 d’abril va servir per a proclamar com a Primer Secretari dels socialistes garriguencs a l’Àlex Valiente que, sota el lema “Tenim futur”, va ser escollit per unanimitat.

Segons s’indica a la pàgina web del PSC garriguenc, “Valiente va afirmar que encapçala un projecte positivista, que es basarà en l’esforç d’intentar aconseguir que el partit del socialistes sigui l’altaveu de les problemàtiques dels veïns i veïnes de la Garriga”.

Les vuit persones que formaran la nova executiva i de qui Valiente diu que “poden aportar experiència en l’àmbit assignat i en el projecte global”, són:

Carlos Martín (secretari d’organització), Francesc Garcia (mobilització i nova militància), Feli Asensio (polítiques d’ocupació), Isabel Caparrós (ensenyament), Teresa Tarragona (associacionisme i moviments socials), Sally Jatta (igualtat) i Albert Oliveras (formació i salut).

Els vocals i, alhora, membres de l’executiva, seran l’Esther Garcia (consellera nacional), Juan Rodríguez i Ricard Andres (consellers de federació escollits en la mateixa assemblea) i el primer secretari de la Jjoventut socialista que està en procés congressual.

El Primer Secretari sortint, Joan Rodríguez, després de presentar l’informe de gestió, va indicar que “se’n va amb l’espina clavada dels últims resultats electorals” i que “s’havia de refer el projecte per a tornar a aconseguir que els ciutadans i ciutadanes ens vegin com una opció vàlida”

A la fotografia: Nova executiva del PSC de la Garriga / PSC

blog comments powered by Disqus