3432ANCEl proppassat divendres 9 de març més de 200 persones van omplir el teatre de la Garriga per assistir a la presentació de la territorial garriguenca de l’Assemblea Nacional Catalana. L’acte va consistir en els parlaments de Neus Portet, coordinadora local, Jordi Monreal, coordinador comarcal i l’alcaldessa Meritxell Budó, però també es va comptar amb la participació de Ferran Ayuso i Víctor Rodríguez, membres de l’ANC local que van fer un esbós del que és la territorial garriguenca. L’organització va expressar l’alegria de que la Garriga sigui oficialment un municipi per la independència, resolució aprovada pel ple municipal representat a l’acte per l’alcaldessa.

Acte seguit i després de cloure’s la presentació amb el cant dels Segadors, dirigit per Jaume Hilari, es va fer la representació de l’obra “Catalans a la romana”, del grup de teatre Esplai de la Garriga, que va donar la recaptació a l’ANC local per a sufragar els costos de les activitats que farà properament.

Els membres de l’ANC agraeixen profundament al grup de teatre Esplai i a tots els que col·laboren o varen venir a la presentació, el seu compromís per aconseguir una Catalunya més lliure i forta.

Assemblea Nacional Catalana

anc2

blog comments powered by Disqus