Gil Carbonés_febrer_2019_01El garriguenc Gil Carbonés és una figura internacional del horseball, esport que, entre d’altres premis, el va coronar com a millor jugador mundial l’any 2015. Ara, de la mà del també veí de la Garriga, Oriol Sabata, serà el protagonista del nou programa que s’emetrà el proper dilluns 11 de febrer al canal Esport 3 a les 19:30 h, en el marc de la sèrie Esport Global. S’hi parlarà, òbviament, de horseball, però sobretot de superació, doncs aquestes produccions retraten esportistes d’elit que s’han sobreposat a durs contratemps de la vida fins arribar a destacar; en el cas de Carbonell, vencent un càncer.

El canal Esport 3, de televisió de Catalunya, va renovar la seva confiança en aquesta sèrie documental després de la bona acollida que tingués l’any passat, i s’han previst cinc nous documentals, el primer dels quals ja es va emetre el passat dilluns.

A més, unes 150 escoles aprofitaran la feina pedagògica d’Esport Global, en un programa de valors i esport que proporcionarà als més joves una altra visió de la pràctica esportiva, allunyada de la més mediàtica.

Fotografia extreta del Facebook d'Esport Global

blog comments powered by Disqus