Tast mitja_2016_AEls amants de la Mitja Marató de Granollers – Les Franqueses – La Garriga ben aviat podran entrenar-se adequadament en la tercera edició del Tast de la Mitja del proper dissabte 29 d’octubre. És una cursa popular que permetrà fer la meitat del recorregut de La Mitja, sortint des de la Garriga i arribant a Granollers, després de completar els 10 quilòmetres (certificats oficialment per la Federació Catalana d’Atletisme) que separen les dues poblacions en el circuit que s’ha preparat.

Enguany, el Tast de la Mitja –patrocinat per l’asseguradora Divina Pastora– conté nombroses novetats i regals, com ara una dessuadora i una bossa del corredor carregada d’obsequis i productes diversos per a qui s’inscrigui al Tast d’aquest octubre i/o La Mitja del febrer. Els corredors també podran aspirar a guanyar un Smartwatch Vívoactive en el sorteig que se celebrarà el mateix dia 29 al finalitzar la cursa entre tots els seus participants.

Per altra banda, tots els inscrits al Tast de la Mitja de dissabte disposaran d’un tiquet gratuït d’anada i tornada pel servei de Rodalia de Barcelona a les estacions de Granollers Centre, Canovelles Centre o la Garriga. Aquest tiquet, que serà vàlid fins les 10 del matí del mateix dia de la cursa, es podrà recollir amb el dorsal el dijous 27 i el divendres 28 al gimnàs L’Espai de Granollers (Pg. Conca del Besòs, 12).

Us podeu inscriure al Tast de la Mitja fins el dia 25 d’octubre aquí.

Tast mitja_2016_B

blog comments powered by Disqus