Silvia Segura_oct_2016La corredora del Club d’Atletisme Les Tortugues de la Garriga es va imposar en la XII edició de la clàssica cursa que transcorre pels termes municipals de Castelldefels i Gavà, amb sortida i arribada al Canal Olímpic de Catalunya, en la seva versió dels 10 quilòmetres.

Segura va completar el circuit en un temps de 38 minuts i 43 segons, imposant-se amb contundència a la segona classificada, Cristina Silva, que ho va fer en 40 minuts i 23 segons, mentre que el tercer lloc se’l va adjudicar Cristina Solé, amb un temps de 41 minuts i 8 segons. L’atleta garriguenca va córrer a un ritme de 3:53 min/km.

La Marató del Mediterrani és també una cursa solidària que va recaptar la quantitat de 500 euros destinats a la investigació de malalties autoimmunes com ara l’artritis reumatoide, la colitis ulcerosa, la psoriasi o, entre d’altres, la diabetis de nens i joves. Els diners recaptats a través de les inscripcions a la cursa s’han entregat, doncs, a l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge i ajudaran a finançar un projecte de recerca contra aquestes malalties dirigit per la Dra. Mercè Pérez.

Fotografia de JJ Vico, extreta de l’àlbum oficial de la cursa

blog comments powered by Disqus