thumb cursa fons tortugues 2015Demà diumenge 1 de maig tindrà lloc una nova edició (la número 21, ja!), de la Cursa de Fons que organitza el Club d’Atletisme Les Tortugues de la Garriga.

Aquesta cursa, un referent en el calendari de curses català, compta amb dos recorreguts: un de 14 km. per als més preparats, i un altre de 7 km., no tan exigent,  que es va introduir a l’edició de l’any 2012 per aquelles persones que s’inicien en aquesta disciplina.

Ambdós recorreguts combinen trams urbans pel centre del poble i d’altres pel seu entorn, a través de boscos i camps per camins i corriols, fet que permet gaudir del nostre poble en tota la seva magnitud.

L’edició d’enguany serà la més concorreguda fins a data d’avui amb més de 800 inscrits entre les dues curses (fins i tot hi participarà el gegantó Benet!), i tindrà com a centre neuràlgic la zona esportiva de Can Noguera, on hi haurà la sortida i l’arribada.

Els participants podran recollir els dorsals a partir de les 8h, i ambdues curses començaran a les 9.30h.

Mitja hora abans començarà la X Cursa Infantil per a atletes de 3 a 14 anys, que constarà de tres recorreguts: un de 400 metres, un de 800 metres i un de 1.200 metres, segons l’edat dels participants.

Cursa de Fons de l'any 2015 (Fotografia de Ramon Ferrandis)

blog comments powered by Disqus