thumb la jornada del vallèsAhir 1 de novembre va iniciar el seu recorregut “La Jornada del Vallès”, un nou mitjà de comunicació digital especialitzat en esport al Vallès Oriental. El mitjà –impulsat i dirigit pel garriguenc Jordi Calls, que ha col·laborat extensament a la secció d’esports de La Garriga Digital- compta amb un equip de periodistes vallesans  i vol ser un altaveu pel teixit esportiu de la comarca; A tal efecte, no només realitzarà un seguiment de l’actualitat esportiva, sinó que també vol donar espais als propis esportistes per a interactuar amb els seus seguidors.

 Alhora,  La Jornada del Vallès vol abastar tot el teixit esportiu de la comarca, des de l’elit fins a la base. A més d’efectuar el seguiment d’equips com el Fraikin BM Granollers o el Recam Laser Caldes –que enguany torna a la màxima categoria estatal d’hoquei patins-, el digital efectuarà un seguiment proper i al detall de l’esport de base. Comptarà amb cròniques dels partits de tots els equips de futbol de la comarca i reportatges dedicats a disciplines diverses, des de l’atletisme al ciclisme de muntanya, posant també un especial èmfasi a la difusió de l’esport femení.

Des de la Garriga Digital aprofitem per a desitjar a aquest nou mitjà de comunicació una llarga i exitosa singladura, alhora que animem als nostres lectors a consultar-hi tota la informació de l’esport vallesà.

Marc Bellmunt

blog comments powered by Disqus