Final futbol_7_juny_2014Després d’un mes d’intens futbol a les instal·lacions del Municipal de la Garriga, aquesta nit dos equips disputaran el darrer partit de la competició que dóna pas al torneig d’estiu de futbol sala, que enguany es relaciona directament amb la Festa Major del poble i ja va per la trenta-dosena edició. Seran, doncs, Interdemitente i El Trull els que lluitaran avui divendres a les 22:30 h per endur-se el trofeu de campions del campionat de futbol 7 de 2014.

Prèviament, però, es disputarà el partit pel tercer i quart lloc entre els Veterans del Figaró i el Tramonto, que varen caure a semifinals contra Interdemitente i Trull, respectivament. Serà una hora abans de la final: a dos quarts de deu de la nit.

Per altra banda, ja es coneix el nom dels 25 equips que disputaran el Torneig d’Estiu – Festa Major 2014, que es dividiran entre tres grups de 6 i un de 7 per a disputar una lligueta prèvia. Es classificaran per vuitens de final els primers quatre de cada grup, emparellant-se últims contra primers i segons contra tercers en un quadre que encara està per definir.

Aquesta és la llista d’equips participants al torneig, que es disputarà entre l’1 i el 31 de juliol:

QUEVIURES CAN NOGUERA
GAMBUSINOS
FRAKA TEAM
F.C.FOGABISH
INTERDEMITENTE
TALLERS ALCAINA
FRANFURT LA GARRIGA
REDESPORT ASSESSORIA CONGOST
BAR JOVI
B & T SEGÚ
LITTLE ITALY PIZZERIA
BAR LA PLAÇA
HISPADEC
AUTO TRAN
NESERGA
METERLA F.C.
RAIMABER
TRAMONTO
TIKI-TAKA
HORTA ECÒLOGICA SANTA EUGÈNIA
CELTA DE VINO
EL TRULL A.E.MANUEL BLANCAFORT
EL PONT DE CAN NOGUERA
DANIELE PIZZERIA
IPRO

*Tots els jugadors han de jugar, com a mínim, un partit per a jugar les eliminatòries.

blog comments powered by Disqus