basquet lgEl Club Bàsquet La Garriga està planificant ja la temporada 2014-2015 i, per aquest motiu, tenim la voluntat que les famílies que no formen part del club i hi tinguin interès s’assabentin del nostre projecte.

El CB La Garriga està format per uns 200 participants que van des de l’Escola de Bàsquet integrada per nens i nenes de P5 a 2n de primària fins als equips sèniors masculí i femení i els veterans. Els dies que disposem d’instal·lacions municipals per entrenar són, bàsicament, els dilluns, dimarts i dijous. Els nostres equips participen a les lligues que organitza la Federació Catalana de Bàsquet i gestionem el Club des de la voluntat d’educar i ensenyar als nostres infants en els valors de l’esport i de la vida saludable.

Cada final de temporada organitzem entrenaments amb els equips de la temporada següent en els que els nens i nenes, nois i noies que ho desitgin, poden venir a provar.

En concret, estem buscant nois i noies de les següents edats, ja que són d’equips que encara hi ha places disponibles:

-Nenes nascudes l’any 2003 i 2004 (categoria mini femení).

-Nenes nascudes l’any 2001 i 2002 (categoria pre infantil i infantil femení).

-Nens nascuts l’any 2003 (categoria mini masculí).

-Nens nascuts l’any 2001 i 2002 (categoria pre infanti i infantil masculí).

-Nens i nenes nascuts els anys 2007, 2008 i 2009 (escola de bàsquet).

Per aquest motiu, tots aquells nens i nenes d’aquestes edats que tinguin ganes de jugar a bàsquet i emprendre una nova experiència esportiva amb nosaltres queden convocats a unes sessions d’entrament els següents dies:

horaris CB juny 2014

El CB La Garriga vol deixar clar també que la participació amb el Club, no està renyida amb participar a les activitats d’esport escolar que organitzi cada centre o l’Ajuntament. De fet, molts dels nostres jugadors i jugadores combinen totes dues activitats.

Per més informació podeu trucar els nostres coordinadors tècnics: Oriol Sabata (670 434 925) i David Corominas (606 125 576).

Esperant que ens vingueu a conèixer us agraïm la vostra atenció.

El President, la Junta i la coordinació tècnica del CB La Garriga.

blog comments powered by Disqus